Grožio kursai: kaip išsirinkti?

Svajojate išmokti ką nors naujo ir naudingo, ieškote įdomios veiklos, o galbūt norite pakeisti profesiją? Grožio kursai gali būti kaip tik Jums! Skirtingų sričių pasirinkimo tiek daug, o pagražinti galėsite ne tik artimuosius ar save, bet ir klientus - profesionaliai grožio salone.

Tad kokie tie kursai ir kaip juos išsirinkti? Jums pagelbės Belamu – Tavo grožio partneris, kuris rengia ir pristato populiariausius grožio mokymus.

 

Blakstienų priauginimas

Viena sparčiausiai augančių grožio specialistų siūlomų paslaugų - blakstienų priauginimas. Dažna moteris nori padidinti natūralių blakstienų tankumą ir ilgį, akimirksniu pakeisti savo išvaizdą, sutrumpinti ryto ir vakaro makiažo rutiną bei labiau pasitikėti savimi. Blakstienų priauginimo kursai puikiai seksis ir patiks kruopščioms, kantrioms ir visuomet tobulėjimo siekiančioms merginoms. Taip pat, jei esate registruota Užimtumo tarnyboje (Darbo biržoje), blakstienų stilisto kursai Jums gali būti 100% finansuojami.

 

Blakstienų ir antakių laminavimas

Antakių laminavimas - tai procedūra, kurios metu antakių plaukeliai yra ištiesinami, nudažomi, sušukuojami norima kryptimi bei prisotinami naudingosiomis medžiagomis. Blakstienų laminavimo procedūros metu natūralioms blakstienoms suteikiama riestumo, ilgumo ir tankumo, vizualiai atveriamos ir padidinamos akys, blakstienos prisotinamos keratinu. Blakstienų ir antakių laminavimo nėra sunku išmokti, rezultatai visuomet gražūs, tad šie kursai tinkami kiekvienam norinčiam. Antakių laminavimą galima atlikti ir sau, todėl galėsite puošti ne tik klientes ar drauges, bet ir save.

 

Depiliacija vašku arba cukraus pasta

Švelni ir glotni oda be plaukelių – daugelio moterų siekiamybė, o depiliacija profesionaliomis priemonėmis leidžia sutaupyti laiką ir greičiau pasiekti norimą rezultatą. Depiliacijos kursai ypatingi tuo, kad įgytomis žiniomis galite naudotis ir savo grožiui puoselėti, nes žinosite, kaip taisyklingai ir lengvai atlikti procedūrą ne tik kitam žmogui, bet ir sau, o tuo pačiu sutaupysite ir pinigų, nes nereikės lankytis grožio salonuose.

 

Antakių korekcija ir henna dažymas

Estetiškai ir tvarkingai atrodantys antakiai padeda išryškinti veido bruožus, veidas atrodo išraiškingesnis, pabrėžiamas akių grožis bei forma. Tobulai suformuoti ir nudažyti antakiai šiuo metu yra viena iš madingiausių ir gražiausių veido puošmenų, tad antakių korekcijos ir henna dažymo kursai labai naudingi. Kas svarbiausia, sužinosite kaip tinkamai priderinti antakių formą ir atspalvį prie veido formos ir plaukų spalvos, kad tiek Jūsų, tiek Jūsų artimųjų įvaizdis ir stilius būtų nepriekaištingi.

 

Plaukų priauginimas

Plaukai moteriai yra tikra puošmena, tarsi karūna, ir nuo jų būklės ir išvaizdos gali priklausyti pasitikėjimas savimi. Deja, bet ne visos merginos ir moterys gali pasigirti gražiais ir ilgais plaukais. Norint pakeisti šią situaciją, pasitelkiamas plaukų priauginimas, kurio išmokti gali kiekvienas. Jeigu norite paversti savo klientes ilgaplaukėmis ir tankiaplaukėmis gražuolėmis su natūraliais ir gražiais plaukais, baigę plaukų priauginimo kursus, galite realizuoti savo svajones. Plaukų priauginimo kursai - vienas geriausių sprendimų tiems, kas svajoja apie savarankišką ir labai paklausų darbą.

 

Anticeliulitinis įvyniojimas

Anticeliulitinis įvyniojimas, tai efektyvi ir maloni liekninanti kūno puoselėjimo procedūra, kurios metu naudojamas Cello Gelis. Tai yra anticeliulitinė kosmetika, kurios pagalba mažinamas celiulitas nuo tokių probleminių sričių kaip šlaunys, pilvas, talija ir rankos. Natūralūs eteriniai aliejai maloniai atgaivina ir nuramina kūną bei mintis. Pasirinkusi anticeliulitinio įvyniojimo kursus galėsite šią procedūrą atlikti sau ir mėgautis poilsio akimirka bei dailėjančiomis kūno formomis arba palepinti drauges.