Express manikiūras namuose

Kaip atliekamas manikiūras? Atlikdamos manikiūrą namuose, vadovaukitės šiais žingsniais:

1. Patrumpinkite nagus iki norimo ilgio ir suteikite jiems formą. Šį žingsnį ypač svarbu atlikti prieš sušlapinant rankas, kadangi šlapių nagų dildymas gali juos susilpninti. Nagų taip pat nereikėtų karpyti – formą suteikite pasitelkdamos švelnią dildę, SEMILAC dildė Banana 100/180. Nors dėl nagų formos kyla įvairių diskusijų, iš esmės ji priklauso tik nuo Jūsų pačių asmeninio skonio.

2. Patepkite nagų odeles su Semilac nagų odelių šalinimo priemonė Cuticle Remover. Nagų odelių šalinimo priemonė pagelbėja greitai, be didelių pastangų ir kokybiškai pašalinti nereikalingas odeles. Užtepus priemonės odelės suminkštėja, reikia tik nagų atstūmėju jas nubraukti. Nagų plokštelės bus paruoštos lakavimui. Naudojimas: tolygiai paskirstyti ant odelių, palaukti kelias minutes ir nagų atstūmėju nubraukti odeles.

3. Atlikite rankų šveitimą. Pašalinus negyvas odos ląsteles, rankos tampa kur kas švelnesnės, todėl šį žingsnį taip pat pravartu įtraukti atliekant manikiūrą.Galima pasirūpinti specialiu rankų šveitikliu Paloma Hand SPA šveitiklis rankoms su makadamijos ir migdolų aliejais, kuris ne tik išvalys, bet ir pamaitins Jūsų odą.

4. Nusausinkite rankas. Tam, kad išvengti ant nago liekančių sunkiai pastebimų pūkelių, vietoj pūkuoto rankšluosčio rinkitės popierines servetėles arba popierinius rankšluosčius.

5. Nulakuokite nagus. Priklausomai nuo asmeninių norų, juos galite padengti bespalviu ar spalvotu laku, o galbūt – netgi atlikti gelinį lakavimą namuose. Atlikus visus aukščiau išvardintus žingsnius, nagai yra pilnai paruošti bet kokiam lakavimui.

6. Palepinkite rankas drėkinamuoju kremu. Paloma Hand SPA rankų kremas-kaukė. Nors tai nėra būtina, papildomai rekomenduojama į rankas įmasažuoti drėkinantį kremą ir luktelėti, kol jis pilnai įsigers.