2023 metų manikiūro tendencijos

Su kiekvienais naujais metais ateina visiškai naujos grožio tendencijos. Tačiau kalbant apie nagus, didžiausios 2023 m. tendencijos iš tikrųjų nėra jokia naujiena. Tiesą sakant, yra pastebimas sugrįžimas prie klasikos. Žinoma, tai šiek tiek paaukštinta ir be galo prašmatni klasika, tačiau sentimentai išlieka. Nagai tampa paprastesni: trumpesni nagai pakeičia itin ilgus akrilinius, smagios apdailos medžiagos, tokios kaip chromas ir aksomas, ryškius, drąsius dizainus nustumia į šalį, o prancūziškas manikiūras, kuris gavo funky posūkį kaip viena iš 2022 m. nagų tendencijų, tampa dar dailesnis ir elegantiškesnis.

Nesupraskite neteisingai: nėra jokių taisyklių, kaip pasirinkti tobulą manikiūrą. Tačiau jei norite sužinoti, kas ateinančius kelis mėnesius bus matoma ant raudonųjų kilimų, socialinėje erdvėje ir žurnalų viršeliuose, skaitykite toliau.

 

Natūralus nagų ilgis

Itin ilgi akriliniai nagai turi savo laiką ir vietą. Vis dėlto šiais metais tendencija krypsta priešinga kryptimi. Praėjusiais metais viskas buvo apie itin ilgus nagus ir pašėlusią, abstrakčią nagų dailę, o šiais metais labiau laikomasi klasikinio požiūrio. Daugiau vyrauja natūralesnis nagų ilgis, o ne dirbtinai ilgi nagai. Kalbant apie formą, populiariausia yra vidutinė migdolo forma, nes ji yra patvariausia natūraliems nagams.

 

Chromuoti nagai

Jei reikėtų išrinkti vieną grožio momentą, nusakantį 2022 metus, tai būtų glazūruotos spurgos nagai – sidabrinė, ruda ir pilka versija. Ir mes džiaugiamės galėdami pranešti, kad chromo puošnumas išliks. Glazūruotos spurgos ir chromuoti nagai yra minimalistiniai, elegantiški ir tinka įvairiems sezonams. Išbandyti šias tendencijas darosi vis lengviau, nes sparčiai auga priklijuojamų nagų ir nagų juostelių pasirinkimas. Galite rinktis iš daugybės – nuo sezoninių spalvų iki sudėtingų nagų dailės dizainų.

 

„Pasidaryk pats“

Jei nenorite lankytis salone, Jums labai pasisekė. Prekiniai ženklai ir toliau tobulina naujoves ir gamina nuostabias nagų formeles, nagų lipdukus ir įvairiausius rinkinius su beveik bet kokios formos, dydžio ir apdailos pasirinkimu. Namuose galima rinktis iš daugybės aksominių magnetinių nagų, prispaudžiamų nagų ir gelinių nagų juostelių. Vis gi labiau mėgstate klasikinį gelinį lakavimą ir norite išmokti atlikti profesionalų manikiūrą sau? Įsigykite Semilac manikiūro rinkinį Love Me su UV LED lempa ir galėsite džiaugtis nuostabiu manikiūru neiškėlusi kojos iš namų.

 

Sezoniniai atspalviai

Kadangi prabangūs dizainai šiais metais nukeliauja į antrą planą, tendencija yra pasirinkti sezoną atitinkantį atspalvį. Vienos spalvos dizainai tampa vis populiaresni. Kaip ir pasaulinė „raudonų nagų teorijos“ tendencija, žmonės mėgaujasi vienos spalvos taikymo paprastumu. Taigi, nesvarbu, ar renkatės nuotaikingus žiemos nagų atspalvius, pavyzdžiui, tamsiai bordo, tamsiai rudą ir juodą, ar renkatės prie visko derantį nude, nesuklysite.

 

Prancūziško manikiūro evoliucija

2000-ųjų pradžioje beveik dominavo tradicinis prancūziškas manikiūras. Tačiau po to maždaug du dešimtmečius jis buvo antrame plane, kad sugrįžtų ir būtų geresnis nei bet kada. Smagūs spalvų deriniai turėjo savo laiką sužibėti, tačiau šiais metais išvaizda tapo dar labiau išpuoselėta. Prancūziškas manikiūras šiu metu populiarus siaurais nagų galiukais, nebūtinai baltos spalvos, atrodančiais lyg plonas apvadas. Norite šiek tiek daugiau ryškumo? Lakuokite galiukus laku su blizgučiais.

 

Lūpų blizgio nagai

Ar žinote tą nuostabų lūpų blizgėjimą po lūpų blizgio užtepimo? Įsivaizduokite tą patį nuostabų vaizdą ant savo nagų. Išvaizda buvo tinkamai pavadinta "Lūpų blizgesio nagais" ir gali būti sukurta įvairių atspalvių. Pilnai dengiantys nude tampa skaidresni ir blizgesni, bet taip pat galite pasiekti tokią išvaizdą su šviesiai rožinėmis ar net permatomomis raudonomis spalvomis.

 

Tamsūs matiniai nagai

Jei kažkas panašaus į lūpų blizgesį nėra Jūsų stilaus, susipažinkite su tamsiais matiniais nagais – tiesiogine priešingybe. Tai gilesni atspalviai, pavyzdžiui mėlynos ir žalios spalvos, padengti matiniu viršutiniu sluoksniu. Matinis padengimas, toks kaip Semilac viršutinis matinis sluoksnis ilgalaikiam geliniam lakui, suteikia tamsiems nagams netikėto elegancijos lygio.

 

Akcentinio nago sugrįžimas

Jei norite šiek tiek papildomo puošnumo, pabandykite pasirinkti kontrastuojantį paprastą vieno ar dviejų nagų dizainą, kad paryškintumėte neutralaus atspalvio manikiūrą. Galite pasipuošti aukso folija ar leopardo dėmelėmis, nes kas gi nemėgsta leopardo? Taip pat galite nubrėžti paprastą liniją centre arba, jei visa kita nepavyksta, tiesiog užklijuokite lipduką.

 

3D nagų supaprastinimas

Trijų matmenų nagai tampa vis labiau supaprastinti, pavyzdžiui, pabarstyti blizgučiais arba tik su vienu kristalu. Subtilus papildymas suteikia šiek tiek papildomo ryškumo klasikiniam manikiūrui, tačiau išlieka paprastas, prašmatnus ir rafinuotas. Vienas iš geriausių būdų, kaip pasidaryti tokius nagus namuose, yra užsisakyti mažų kristalų, pavyzdžiui Swarovski kristalai, ir smailiu pincetu uždėti juos ant kiekvieno nago pagrindo.

 

Tekstūra

Lygiai taip pat, kaip glazūruotos spurgos nagai išpopuliarėjo, saujelė kitų tekstūrų įgauna pelnytai 15 minučių šlovės. Dabar stambūs blizgučiai pakeičiami į shimmer blizgėjimą ir perlinius atspalvius. Jie yra skaidresni ir žaismingesni. Tą patį galima pasakyti ir apie aksominių nagų tendenciją.

 

Minimalistinis manikiūras

Kartais geriausiam manikiūrui nereikia spalvoto lako. Tai pats minimalistiškiausias stilius, bet kartais švarus, nepriekaištingai prižiūrėtas natūralus nagas yra tinkamiausia puošmena. Tai leidžia „pasidaryk pats“ gerbėjams įgauti mėgstamą įžymybių išvaizdą ir ją supaprastinti. Nors minimalizmas gali būti ne pats labiausiai jaudinantis vaizdas, iš esmės tai lengviausia pasidaryti. Viskas, ko jums reikia, kad tai pasiektumėte, yra manikūro įrankiai ir nagų kondicionierius (Semilac nagų kondicionierius Nail Power Therapy 5in1).