Priaugink.lt tapo Belamu

Priaugink.lt pakeitė pavadinimą ir tapo Belamu! Per daugiau nei 10 gyvavimo metų Priaugink.lt užsitarnavo patikimo grožio meistrų partnerio bei mokymų organizatoriaus vardą. Iš siauro profesionalių grožio priemonių asortimento į daug įvairių grožio sričių išaugęs Priaugink.lt pribrendo pokyčiams ir 2020 metais tapo Belamu - Tavo grožio partneriu.

Atsinaujinęs bei pakeitęs pavadinimą, Belamu dabar pristato ir savo naująją internetinę parduotuvę, kurioje sieksime išpildyti visus Tavo grožio lūkesčius!

Priaugink.lt pakeitė pavadinimą ir tapo Belamu - Tavo grožio partneriu

Mūsų vizija - visos grožio procedūrų priemonės vienoje vietoje. Ilgalaikė partnerystė su klientais. Profesionalus konsultavimas.

Pažadame - išlaikysime vertybes, lydėjusias nuo pradžios - profesionalumą, draugiškumą, patikimumą. Geras, dažnai ir žemiausias Lietuvoje, priemonių kainas. Nuolaidas nuolatiniams klientams.

Dažniausiai užduodami klausimai

1. Ar kainos liks tos pačios? Taip, priemonių kainos nesikeis.

2. Kaip pasikeis internetinė parduotuvė? Nauja elektroninė parduotuvė - daug modernesnė, žymiai patogesnė, gerokai paprasčiau užsisakyti priemones, jas surasti, įvertinti, užsisakyti/ atsisakyti naujienlaiškių ir t.t.

3. Ar galioja senas prisijungimas prie elektroninės parduotuvės? Ne, negalioja. Galima susikurti naują prisijungimą su el. paštu (arba prisijungti per Facebook bei Google paskyras)

4. Ar galioja seni nuolaidų kodai? Visi seni nuolaidų kodai buvo keičiami į naujas nuolaidų korteles. Jeigu vis dar turite seną nuolaidų kortelę ir norite ją pakeisti į naują, galiojančią naujoje internetinėje parduotuvėje, parašykite į info@belamu.lt

5. Ar pasikeitė fizinių parduotuvių (Vilniuje ir Kaune) adresai? Ne, fizinių parduotuvių adresai nepasikeitė.

6. Kokios nuolaidos laukia? Naujos elektroninės parduotuvės atidarymo proga visiems pirmiems užsakymams bus taikomos ypatingos nuolaidos bei dovanos - sekite naujiens mūsų Facebook, Instagram paskyrose bei sutikite gauti Belamu naujienas į savo naršyklę.