Grožio dovanos artimiesiems - kaip išsirinkti?

Grožio dovanos artimiesiems - kaip išsirinkti? Visi norime nustebinti ir palepinti savo artimuosius švenčių proga. Priemonės grožio puoselėjimui - nuostabi dovana, kuri patiks net ir patiems išrankiausiems. Tačiau kaip sėkmingai ją išrinkti, kad po eglute rasta dovanėlė tikrai pradžiugintų ir būtų naudinga? Juk pasirinkimo tiek daug. Jums pagelbėti Belamu.lt - Tavo grožio partneris - pateikia populiariausias kalėdinių (ir ne tik) grožio dovanų idėjas skirtingo charakterio ir pomėgių asmenybėms.

Dekoratyvinės kosmetikos rinkinys makiažo karalienėms

Ar Jūsų draugė ar mylimoji dievina tobulą makiažą bei negali išeiti iš namų nepasidažiusi? Kosmetikos namuose niekada nebus per daug! Padovanokite rinkinį, kuriame būtų gražiausių spalvų šešėlių paletė, patogūs teptukai, švytėjimo suteikianti priemonė ir klasika alsuojantys lūpų dažai. Viską ir dar daugiau rasite Makeup Revolution dekoratyvinės kosmetikos rinkiniuose, kurie pasižymi išskirtine kokybe bei pateikiami gražiose dėžutėse - kaip tik dovanoms.

SPA procedūroms prilygstančios kūno priežiūros priemonės

Kas gi nenorėtų pasilepinti ir atsipalaiduoti po ilgos dienos, kai jau nesinori eiti iš namų? Net ir paprastas prausimasis po dušu ar vonioje gali tapti ypatingas su apgalvota ir su meile įteikta, nuostabiai kvepiančia, odą puoselėjančia dovana. Pasirūpinkite savo artimu žmogumi, padovanodami puikų šventinį kūno priežiūros rinkinį, prabangias vonios putas ar plaukus puoselėjančias priemones. Vienintelis aspektas į ką turite atkreipti dėmesį - kuo daugiau natūralumo. Natūrali sudėtis užtikrins naudingą poveikį ir bus švelni, o kvapai, išgauti naudojant eterinius aliejus, atpalaiduos ne tik kūną, bet ir mintis. Belamu atrinkome populiariausius Baylis & Harding šventinius rinkinus, įtiksiančius tiek tėčiui, tiek mamai, tiek močiutei.

Šilkinė plaukų gumytė - universalus aksesuaras stilingoms moterims

Jeigu pastebėjote, kad Jūsų draugė dažnai darosi skirtingas šukuosenas, skoningai rengiasi ar tiesiog yra stiliaus ikona - turime Jums tobulą šventinės dovanos rekomendaciją. Jai tikrai patiks prabangi 100% Mulberry šilko gumytė, kurią galima nešioti ne tik susirišus plaukus, bet ir ant rankos kaip akį traukiančią apyrankę. Nežinote kokia spalva labiausiai patinka Jūsų draugei? Rinkitės universalias spalvas - blizgaus onikso (blizgios juodos), šviesaus aukso ar sidabro. Šilko gumytes gausite gražiose dėžutėse, todėl nereikės sukti galvos dėl dovanos pakavimo. Kol renkatės, kuo nustebinsite savo artimuosius per šias Kalėdas, nepamirškite, kad kartais svarbiau ne pati dovana, bet parodytas rūpestis ir pastangos ją išrenkant bei dovanojant. Jūsų mylimieji tikrai tą supras ir įvertins.